Saturday, 2 January 2021

Tanpa Batas Waktu ost Ikatan Cinta Lirik Bahasa Sunda

 Tanpa Batas Waktu

Kuring masih aya di dieu
Masih ku rasa nu sarua jeung baheula
Teu laas jeung moal jadi beda
Masih ngancik kayakinan dina ati

Kuring masih di tempat ieu
Masih satia nungguan beja di dinya
Masih hayang ngadenge sora anjeun
Cinta nu matak nguatkeun kana dada

Kuring mikasono
Anjeun oge nyaho
Teu kawates waktu
Salawasna

Kuring nu menta
Najan teu nyarita
Ku sadaya daya

Anjeun jauh ti mata tapi deukeut na doa
Simkuring mikasono

Kuring masih di dunia ieu
ti kajauhan ningali anjeun duaan
Sanajan asa kaduruk dina buuk
Tapi omat anjeun ulah ka mana-mana



Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon