Sunday, 5 April 2020

Aisyah Istri Rosulullah Lirik Versi Sunda

Tags



Mulya éndah saé budina
Luhung ku élmu kacida pinterna
Ya Aisyah putri Abu Bakar
Istri Rosulullah

Éndah Kanjeng Nabi micinta
Janten conto kanggo urang sadaya
Umat nabi anu mikacinta ka kulawargana

Aisyah kalintang éndah kangjeng Nabi micinta
Ku saé akhlak janten kameumeut Kangjeng Nabi
Dugi kangjeng Nabi dipundut nyawa anjeun aya sagédéngeuna

Aisyah tos mah geulis saé budi luhur élmu
Satia turut tumut kana papatah Nabi
Ya sayyidatina Ya ummul mukminin
Kanyaah kacintana Rasulullah



This Is The Newest Post

Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon