Saturday, 7 March 2020

Lirik Lagu Bagaikan Langit - Potret Viral Tiktok Versi Sunda

Tags

Ibarat langit di pasosore
Pulasna biru sabiruna hate
Ngantosan kabar nu dianti-anti
Tangkeup jeung cium ngahaneutkeun kuring

Oh duriat nu pangendahna
Ngawarnaan dunya nu dipikacinta
Ngajanjikeun urang hiber ka luhur
ka langit ka tujuh, sareng anjeun

Oh dewi cinta, sarandekeun kuring
Na taktak anjeun, ameh karasa sono na hate, kaubaran oge
kuayana anjeun, nenangkeun kuring


Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon