Wednesday, 12 February 2020

Dalan Liyane Versi Bahasa Sunda

Tags

Saha nu kuat narima kanyataan
Saha anu henteu kaleungitan
Ditinggalkeun pas nyaah-nyaahna
Pas eukeur jero-jerona, anjeun milih jalan séjén

Saha anu kuat ditinggalkeun
Saha anu henteu nyeri haté
Kenangan nu geus dilakonan
Disimpen na jero haté
Geus teu babarengan deui

Nya geus wé ku urang lakonan sakuat-kuatna hate
Pesen urang hiji, sing ati-ati
Ngan bisa dipendem isuk nepika soré
Sabab kuring sadar kuring geus lain sasaha

Nya keun waé ku urang pendem rasa dina jero dada
Ku urang doakeun mugia sing bangja
Ngan hiji paménta kadé mun hanjakal
Mung sakitu hatur nuhun


This Is The Newest Post

Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon