Sunday, 19 January 2020

KARTONYONO MEDOT JANJI - DENNY CAKNAN Lirik Versi Sunda



Meuni teungteuingeun
nalangsa euweuh anu merhatikeun
jelas haté butuh anjeun
butuh diri anjeun
meuni teungteuingeun

Nyeri haté ieu
ah keun baé anggap wé ker latihan
Ké lamun aya gantina
Moal reuwas deui

Da kuring geus apal
kuring mah geus ikhlas

Baheula kuring betah
Lila lila wegah
nuturkeun sakarep anjeun matak rarungsing  

Harita diiingetan tong nepika poho
tapi nyatana gening indit

Sindangkerta Cililin megatkeun jangji
awak gering nuturkeun kahayang anjeun
kabéhanana geus di cumponan kalahakah jalir jangji

Cig indit ku kuring tuduhkeun jalana
Belah ditu mengkol kénca terus lempeng
teu kudu ninggali ka tukang deui nu matak
Meuratkeun haté

Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon