Sunday, 26 January 2020

Didi Kempot - Pamer Bojo Lirik Versi Sunda

Tags







Siga kieu rasana nahan kasono
Beurang peuting hate ieu asa poek
Sok kapikiran hayang ningali
Najan sakeudeng oge geus teu hayang

Jalir jangji tegana maneh ngabohong
Nepi ayeuna urang masih nungguan
Ceurik na hate nalangsa hirup urang
Baseuh ku cai panon kana dada

Cendol dawet, cendol dawet seger
Cendol cendol dawet dawet           
Cendol cendol dawet dawet
Cendol dawet seger sabaraha, lima ngatusan
Teu make ketan
Ji wa lu pat me nep tujuh lapan

Lain baju anyar nu aya dina lomari
Tapi kabogoh anyar ditempokeun ka urang

Lain seungit mawar nu katempo dina panon
Tapi maneh poho nganyenyeri hate urang

Naha kuresep saukur nganyenyeri
pamer kabogoh anyar dihareupeun

Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon