Wednesday, 27 November 2019

Mawar De Jongh - Lebih Dari Egoku (Versi Sunda)

Tags

Hésé keur kuring nyanghareupan anjeun
Tapi kuring moal taluk
Anjeun nu diperjuangkeun

Peurih keur kuring nahan rasa ambek
Tapi bakal dilakonan
Malahan leuwih ti éta

Kuring ménta hampura najan anjeun salah
Bakal nahan najan anjeun hayang papisah
Sabab anjeun penting leuwih penting
ti sakabéh nu kapimilik

Lamun anjeun salah kuring bakal mohokeun
Najan anjeun can tangtu siga kitu ogé
Sabab keur kuring anjeun leuwih penting
Ti égo kuring

Deuh Gusti,,, lagu teh mani bucin pisan...wkwkwk


This Is The Newest Post

Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon