Thursday, 3 October 2019

Lirik ANTARA BENCI DAN RINDU | Ratih Purwasih & Obbie Messakh (Versi Sunda)

Tags

Yang...
Hujan turun deui
Handapeun payung hideung kuring ngiuhan
Yang...
Emut henteu ka abdi
di jalan ieu kapungkur urang duaan
Baseuh awak ieu, baseuh rambut ieu
Ku anjeun dielap nganggo salempay
Yang...
Sono henteu ka abdi
Sumangga calik deui gigireun abdi
Silih cumarita ngeunaan sagara
di dinya harepan jeung impian

Sedil... sedil... sedil... tapi sono oge...
Neuteup raray sareng  imutna anjeun
Sono... Sono...sono.. tapi sedil oge...
Pami emut anjeun tos nganyenyeri
Antara sedil jeung sono di dieu
nu matak soca ieu ceurik

Yang...
Pernah teu anjeun ngimpi
Urang ngahiji cara baheula deui
Tara pisan sedih
Tara pisan ceurik
Saperti nalika sono kieu
Tara pisan sedih
Tara pisan ceurik
Saperti nalika sono kieu

Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon