Wednesday, 14 August 2019

Budi Doremi - Tolong (Lirik Versi Sunda)

Tags





Sigana mah kuring jatuh cinta
Kusabab rasana asa beda
Naha bener ieu teh cinta
Asa bareda neuteup ka anjeunna

Naha kuring asa kieu
Taya kawani deukeut jeung anjeun
Kahayang mah ngapimilik
Tapi kuring teu nyaho
Kumaha nya carana?

Punten pangwartokeun ka anjeuna
Lagu ieu diserat ka anjeunna
Nami anu sok disebat dina doa
Dugi kuring mampu
Ngucap "naha anjeun kersa?"

Di dieu simkuring cicing
Nungguan waktu anu pas
Nepi kuring bisa wani
Ngomong ka anjeuna   

Punten pangwartokeun ka anjeuna
Lagu ieu diserat ka anjeunna
Nami anu sok disebat dina doa
Naha anjeun apal
Nu dipikahayang

Punten pangwartokeun ka anjeuna
Lagu ieu diserat ka anjeunna
Nami anu sok disebat dina doa
Dugi kuring mampu
Ngucap "naha anjeun kersa?"






Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon