Wednesday, 3 October 2018

Armada - Dengerin Abang Versi Sunda (Dangukeun Akang)




Enéng sayang anjeun kunaon
Geningan camberut waé ka akang
Ulah curiga sanajan akang
Jarang dongkap mendakan enéng
Punten dangukeun akang

Sanés teu hoyong akang dongkap nganjangan
Mendakan enéng anu dipikanyaah
Akang gé hoyong teras-terasan nganjang
Hanjakal cinta urang beurat di ongkos

Enéng sayang ulah curiga
Akang jarang mendakan enéng
Punten dangukeun akang

Sanés teu hoyong akang dongkap nganjangan
Mendakan enéng anu dipikanyaah
Akang gé hoyong teras-terasan nganjang
Hanjakal cinta urang beurat di ongkos

Sanés teu hoyong akang dongkap nganjangan
Mendakan enéng anu nu dipikanyaah
Akang gé hoyong teras-terasan nganjang
Hanjakal cinta urang beurat di ongkos

lalalalala lalalalala lalalala lalalalalaaaa

Akang gé hoyong teras-terasan nganjang
Hanjakal cinta urang beurat di ongkos
Hanjakal cinta urang beurat di ongkos
Hanjakal cinta urang beurat di ongkos
Beurat di ongkos

This Is The Newest Post

Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon