Thursday, 5 July 2018

PARODI SITI BADRIYAH (BASA SUNDA) - BABAKTI KA KOLOT

Tags

MULANG TARIMA

Ayeuna simkuring bade ngalagu, nyaéta laguna parodi tina

Émang kudu mikir

Héy barudak kudu mikir ti leuleutik

maranéh téh kahutangan
ku kolot ti barang lahir

Héy barudak kudu mikir ti leuleutik
Mulang tarima ka kolot
tangtu manggih kabagjaan

Héy barudak kudu mikir ti leuleutik
maranéh téh kahutangan
ku kolot ti barang lahir

Héy barudak kudu mikir ti leuleutik
Mulang tarima ka kolot
tangtu manggih kabagjaan

Anu ngurus matak hésé jeung matak pusing
sumawon rugina ngan kolot nu gumati
Anu matak rungsing jeung kadang matak gering
Sumawon capé na ngan kolot nu ngabakti

Héy barudak kudu mikir ti leuleutik
maranéh téh kahutangan
ku kolot ti barang lahir

Héy barudak kudu mikir ti leuleutik
ka kolot rék males asih
di mana geus cumarita

Emang kudu mikir
Emang kudu mikir

Manéh salawasna séhat jeung caang pikir
hayang tumarima ku tuhu babaktina
ka indung nu ngandung bapa anu ngayuga
indung tunggul rahayu bapa tangkal darajat

Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon