Monday, 16 April 2018

ANJI - Menunggu Kamu (Lirik Bahasa Sunda : Ngantosan Anjeun)

Tags



Abdi sok nyobian waé
Ker nguatkeun haté ieu
Ti diri anjeun nu teuacan mulih waé

Aya hiji kayakinan
Nu matak kuring bertahan
Penantian ieu pasti kagentosan

Tingal abdi sayang
Parantos berjuang
Nganti anjeun sumping
Mapag anjeun mulih

Sok émutan sayang
Haté ieu cepeng
Abdi moal mios
Ngantosan anjeun di dieu
Tetep di dieu

Pami sanés kanggo anjeun
Abdi henteu terang deui
Kanggo saha abdi kedah mikasono
Kanggo saha abdi kedah mikasono



Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks
EmoticonEmoticon