Friday, 27 October 2017

Anji - Bidadari Tak Bersayap (Versi Sunda)



Bidadari Tak Bersayap

Widadari teu jangjangan sumping ka abdi
Dikintun Gusti dina wujud raray anjeun
Dikintun Gusti dina wujud diri anjeun

Tengtrem haté abdi nalika sareng anjeun
Sederhana tapi éndah anjeun nyaah ka abdi
Sederhana tapi éndah anjeun nyaah ka abdi

Dugi séépna waktos, dugi séépna yuswa
Dupi anjeun kersa janten réncangna abdi
Anjeun hiji na haté nu pangistiméwana
Dupi anjeun kersa hirup jeung abdi

Rerencepan ku abdi diteuteup rarayna
Gusti abdi nyaah pisan ka wanoja ieu
Gusti abdi nyaah pisan ka wanoja ieu

Dugi séépna waktos, dugi séépna yuswa
Dupi anjeun kersa janten réncangna abdi
Anjeun hiji na haté nu pangistiméwana
Dupi anjeun kersa hirup jeung abdi

Ucapkeun "yes, i do", janten réncangna abdi
dududududu dududududu dududu

Hoo........Dugi séépna waktos, dugi séépna yuswa
Dupi anjeun kersa janten réncangna abdi
Anjeun hiji na haté nu pangistiméwana
Dupi anjeun kersa hirup jeung abdi

Ucapkeun "yes, i do", janten réncangna abdi
Ucapkeun "yes, i do", hirup sareng abdi, janten réncangna abdi

No comments:

Post a Comment

Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks