Tuesday, 29 August 2017

Akad - Payung Teduh (Versi Sunda)




Kacida bagjana haté abdi
Nalika calik duaan jeung anjeun
Mapah sareng anjeun
Neng nari sareng abdi

Lamun téa mah ayeuna téh poé panungtungan
Nanging abdi tetep bungah
Ku abdi disukuran
Sakitu wé ayana

Saumpama anjeun palay nyalira
Énggal énggalkeun wawartos ka abdi
Supados teu miharep
Antukna anjeun sedih

Saupami waktosna tos sumping
Kahoyong anjeun janten pun bojo
Mapah sasarengan dina mentrang sareng hujan
Ngadigdig kaditu kadieu teras gumujeng

Nanging pami waktos papisah tos sumping
Ijinkeun abdi ngajagi salira
Duaan rarangkulan na wanci sariak layung
Kersa teu anjeun ngaréncangan abdi

Saumpama anjeun palay nyalira
Énggal énggalkeun wawartos ka abdi
Supados teu miharep
Antukna anjeun sedih

Saupami waktosna tos sumping
Kahoyong anjeun janten pun bojo
Mapah sasarengan dina mentrang sareng hujan
Ngadigdig kaditu kadieu teras gumujeng

Nanging pami waktos papisah tos sumping
Ijinkeun abdi ngajagi salira
Duaan rarangkulan na wanci sariak layung
Kersa teu anjeun ngarencangan abdi
Kersa teu anjeun janten réréncangan
kersa teu jadi pun bojo



No comments:

Post a Comment

Mohon komentar yang bermanfaat...
Orang bijak, komentarnya juga bijak n_n


Your comment will be moderated first before posted

Thanks